Je bent hier:  startpagina  Juridische informatie

Juridische informatie

KBC Ancora 

KBC Ancora Comm.VA
Muntstraat 1
3000 Leuven
RPR 0464.965.639       

Privacyverklaring KBC Ancora

KBC Ancora is een beursgenoteerde monoholding met als belangrijkste actief een participatie van ca. 18,5% in KBC Groep NV. Een investering in KBC Ancora is een indirecte investering in KBC Groep. Als belangrijke aandeelhouder van KBC Groep zorgt KBC Ancora, samen met Cera, MRBB en de Andere Vaste Aandeelhouders voor sterke fundamenten van de KBC-groep.

Als beursgenoteerde vennootschap beschikt KBC Ancora over bepaalde persoonlijke gegevens van haar aandeelhouders. KBC Ancora vindt het belangrijk dat haar dienstverlening persoonlijk, eenvoudig en betrouwbaar is. KBC Ancora is dan ook voortdurend op zoek naar manieren om deze te verbeteren en zoveel mogelijk af te stemmen op de persoonlijke behoeften van haar aandeelhouders.

In deze privacyverklaring () heeft KBC Ancora voor u op een rij gezet hoe zij met uw persoonsgegevens omgaat. U kunt hierin lezen welke gegevens KBC Ancora van u verwerkt en welke invloed u daar zelf op kunt uitoefenen. Deze privacyverklaring is opgebouwd uit verschillende hoofdstukken.